perjantai 15. toukokuuta 2009

Vapaan kulttuurin festivaalit peruttu!

Turun kaupunki muisti vapaan kulttuurin ystäviä ja tapahtumajärjestäjiä tänään väkivaltaisen yhteenotoin ja lukuisin pidätyksin. Noin 15 ihmistä joutui illalla telkien taakse ja kaikkia odottaa vähintään 10 päiväsakon suuruinen sakkorangaistus.

Tästä syystä festivaali on nyt peruttu ellei toisin ilmoiteta.

Kaikesta tästä voitte syyttää joko Turun kaupunkia, Turun kaupungin tilalaitosta, Martti Kuitusta, poliiseja tai kaikkia yhdessä.

6 kommenttia:

 1. Unohtamatta ISS:ää, our favorite.

  Viimeiset ihmiset vapautuivat neljältä aamuyöllä ruhjottuina, kuvia häädöstä arvostetaan osoitteessa turku2011@turku2011.info

  VastaaPoista
 2. Kuulin sivusta seuranneelta tutulta, että ihmisten kuljetus pois talosta olisi sujunut rauhallisesti ja ketään pahoinpitelemättä. Ketäs tässä sitten uskoisi. Poliisin toiminta on monesti erittäin arveluttavaa, mutta onko se sitä aina.

  VastaaPoista
 3. Oli joka tapauksessa aikamoinen rytinä. Olen vilpittömästi pahoillani. Viime vuoden tapahtuma oli sekä antoisa, että onnistunut. Uusi paikka harkintaan!? -
  eva

  VastaaPoista
 4. ninariina, se mitä media ja ulkopuolella seisseet ihmiset näkivät ei ole koko totuus. talossa sisällä oli runsaasti poliiseja, eikä muita silminnäköijöitä sille mitä seinien sisällä tapahtui. uskoo kukin ketä tahtoo, minä uskon turvonnutta rannettani joka ei taivu ja muistelen lämmöllä virkavallan uhkausta sahata jalkani irti moottorisahalla.

  VastaaPoista
 5. Poliiseja on aika turhaa lähteä syyllistämään, työtään hekin vain tekevät.

  Sen sijaan olisi mukava kuulla poliisit paikalle tilanneelta taholta, miksi hyvän mielen festivaalin pitäminen tyhjillään olevassa tilassa on niin kauhistuttava ajatus.

  VastaaPoista
 6. poliisien harkinnan varassa on kuitenkin aina se, koska lähtevät toteuttamaan heidät tilanneen tahon toivetta ja etenkin KUINKA

  ylireagointiin ja ihmisten heitteillejättöön on vaikea löytää oikeutusta

  VastaaPoista