perjantai 26. maaliskuuta 2010

NYT ON TAAS KEVÄT TÄÄLLÄ!

Autonomiset kulttuuritoimijat kutsuvat sinut Vallattomaan kevätjuhlaan 16.-17.4.!

Vallaton kevätjuhla on omaehtoinen ja sitoutumaton puisto-/kulttuurijuhla. Tapahtuma on maksuton, ikärajaton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Koska kulttuuri on muutakin kuin ne asiat, jotka on listattu kulttuurikaupunkien kulttuuriohjelmiin, järjestämme itsemme näköisen tapahtuman ilman byrokratiaa ja miljoonabudjetteja. Tahdomme vapauttaa kulttuurin laitoksista ja rahastoista takaisin ihmisille ja sanoa, että jokainen voi olla osa kaupunkikulttuuria, eikä vain kuluttajana ja kokijana vaan myös tuottajana ja tekijänä. Haluamme hierarkioista vapaata kulttuuria. Haluamme kulttuuria, joka on vapaata leviämään, luomaan uutta ja kehittymään.

Osaatko musisoida, runoilla, tehdä teatteria, sirkusta tai elokuvia, tanssia, luoda jotain kaunista tai puhuttelevaa, vetää työpajoja, itsepuolustusta, tulenpyöritystä, jotain muuta, mitä? Myös kaikenlaiset apurit, roudaajat, ruuanlaittajat, siivoamisesta innostuneet, tekniikan taitajat ynnä muut ovat tervetulleita auttamaan juhlan toteutuksessa. SITOVAT ESIINTYMISILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT VOIT LÄHETTÄÄ OSOITTEESEEN turkusquat@gmail.com.

Tule tukemaan ja tekemään vapaata kulttuuria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti