lauantai 10. syyskuuta 2011

Taideslummi protestivaltaus

Joukko yksityishenkilöitä on vallannut Itäisellä Pitkäkadulla 64 sijaitsevat kiinteistöt protestiksi Taideslummin laittomalle häädölle.
Kaikki ovat tervetulleita protestoimaan ja juhlimaan! Tarjolla musiikkia, mahdollisesti live-esiintymisiä, tarjoiluja ja distro!

2 kommenttia:

 1. Taideslummin häätö ei ollut laiton. Poliisi ei puuttunut kykyynne osoittaa mieltänne, kykyynne vahingoittaa julksita omaisuutta (puistoa) luvattomalla leirillänne kylläkin. Teidän logiikallanne voisin järjestää vastamielenosoituksen, jossa mielenosoituksellisesti tyrkkään talonne tuleen ja paahdan teidät elävältä, ja tämä olis täysin laillista.
  Tätähän en tee, koska ymmärrän, ettei rikos muutu lailliseksi toiminnaksi kunhan vain huudan että "Se oli mielenosoitus!".

  Toisin kuin ilmeisesti te pellet.

  VastaaPoista
 2. Vastataas ettei jää kenellekään epäselväksi.

  Taideslummi oli mielenosoitus (jolle määritelmällisesti kuuluvat keveät puurakenteet yms.), jolle olisi lain mukaan tullut osoittaa toinen paikka. Asianomaisen tahon, Turun kaupungin, olisi tullut ilmoittaa mielenosoittajille toivomuksestaan mielenosoituksen siirtämiseksi. Näin ei tapahtunut, vaan mielenosoitus hajoitettiin ilman juridista oikeutusta. Emme ole erityisen kiinnostuneet laeista sinänsä, mutta eivätpä näytä olevan esivallan edustajatkaan.

  VastaaPoista