sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Tiedonanto!!

Julkinen tiedonanto:

Kaupunkilaiset ovat vallanneet osoitteessa Satamakatu 27 sijaitsevan talon autonomiseksi kulttuurikeskukseksi. Viikonlopun aikana on talossa viettänyt aikaa satoja ihmisiä. Kävijämäärästä huomaa että tällaiselle tilalle on kysyntää. Turun kaupunki ei ole valmis tarjoamaan asukkailleen tiloja omaehtoisen ja vapaan kulttuurin tuottamiseen, joten vaadimme kaupunkia maksamaan kyseisen kiinteistön vuokran merimieskirkolle.

Valtaus on kannanotto vapaan antiautoritäärisen tilan puuttumisesta kaupungissa, ei missään määrin hyökkäys merimieskirkkoa ja kiinteistön omistavaa tahoa kohtaan.

Omistajan edustaja on ilmaissut neuvotteluhalukkuutta, ja ymmärtävänsä tarpeen kyseisenlaiselle tilalle kaupungissa.

Haluamme aikaa neuvottelemiseen, sekä sähköt takaisin taloon, jotta voimme siivota ja kunnostaa paikkaa. Mitään vaurioita emme suvaitse talossa tapahtuvan. Olemme halukkaita neuvottelemaan kaupungin ja talon omistavan tahon kanssa yhteisistä säännöistä ja mahdollisista kustannuksista. Olemme valmiit maksamaan talon käytöstä aiheutuvat kustannukset (sähkö, vesi, jätehuolto yms.).

Kaupungin olisi paljon helpompi tukea omaehtoista toimintaa kuin vastata jatkuvista valtauksista tilojen puutteen vuoksi.


Köyhät voittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti