sunnuntai 15. elokuuta 2010

Me Emme Odota -toimintapäivä!
TULKOON VAPAA TURKU!
Yhtämittaisesti vuodesta 2006 jatkunut taistelu autonomisesta kulttuurikeskuksesta ei osoita loppumisen merkkejä. Kerta toisensa jälkeen turkulaisten luovat yhteisötilat tyhjennetään elämän merkeistä, viimeisimpänä Squat Tommila, joka häädettiin sunnuntaina 15.8.

Turun autonomiset kulttuurintekijät ja -ystävät eivät aio luovuttaa aktiivista toimijuutta autiotalojen omistajille ja Turun poliisille. Perjantaina... 20.8. vapaan kulttuurin tukijat kokoontukoot kello 17 Vähätorille pääkirjaston edustalle ottamaan osaa toimintapäivään. Sen tarkoituksena on esittää räväkkä vastalause Turun kaupungin edesvastuuttomalle kiinteistöpolitiikalle ja kaupunkitilan läpikapitalisoitumiselle, jotka vaikuttavat myös Squat Tommilan häädön taustalla. Emme aio seistä sivussa katsomassa, kun epäkaupalliset taiteen ja yhteisöllisyyden tyyssijat luokitellaan TVO:n tapaan pyöräkellaria alhaisemmiksi prioriteeteiksi. Katto autonomiselle kulttuurille saavutetaan ensikädessä vallattomien tilojen elinvoimassa.

Tule jakamaan elämänilosi ja mielenkiintosi toimintapäivään! Mitä enemmän väkeä, sitä vakuuttavampi on vaateemme kulttuurin irtolaisuuden lopettamisesta. Luvassa musiikkia, seuraa ja työpajatoimintaa. Mukaan musiikkivälineitä, mölyesineitä, banderolleja, lippuja, hullunkurisia hattuja ja lennokas mielentila!

Säävarausta ei ole.

Toimintapäivän FB-event

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti