perjantai 29. huhtikuuta 2011

Taistelu Turusta jatkuuTaistelu Turusta jatkuu!


Samalla kun Jouko Aaltosen kiitelty dokumentti "Taistelu Turusta" leviää elokuvateattereihin, taistelu Turusta jatkuu kulttuuripääkaupungin katukuvassa ja kaupunkitilassa. On yhä ihmisiä, joiden kaupunkiin mahtuvat vanhat talot ja uudet ideat. Haluamme Turun, joka kunnioittaa juuriaan eikä hautaa elävää historiaansa uudisrakennusten alle. Tuohon Turkuun mahtuu myös autonominen kulttuurikeskus, paikka jossa oleilla ja taiteilla ilman kulutuspakkoa. Tyhjät tilat käyttöön, katto ylle kulttuurille!

Tervetuloa jatkamaan taistelua perjantaina 6.5. klo 17:00 alkaen helmikuussa puretun Sinisen talon perustuksille, Linnankadun ja Koulukadun kulmaukseen. Ohjelmassa teatteria, akustista musiikkia, työpajoja ja keskusteluja - mikäli olet kiinnostunut tulemaan vetämään tämäntyylistä ohjelmaa, ota yhteyttä turkusquat@gmail.com. Ei säävarausta.

Tarkoituksena on viettää viikonloppua hyvässä hengessä ja palauttaa kaupunkilaisille valta vaikuttaa omaan elinympäristöönsä. Kehotamme tulemaan paikalle ja tuomaan mukanaan kavereita, kulttuuria, ruokaa ja hauskutusta. Liialliset päihteet voi tälläkin kertaa jättää kotio.

Tämä sota käynnistyi kesäkuussa 2006 ja osoittautui toivottua vaikeammaksi voittaa. Tulkaa tueksi ja tarttukaa melodikaan/hyppynaruun/pensseliin/sorkkarautaan, Taistelu Turusta jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti