sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Vapaaparaati: Solidaarisuutta Satamaan!


Maanantaina 18.4. klo 16:30, aukio Ortodoksisen kirkon vieressä, Yliopistonkatu 17

Mielenilmaus vapaiden tilojen puolesta: solidaarisuutta Sosiaalikeskus Satamalle! Banderollit, liput, foliopukineet ja mölyesineet mukaan! Itseorganisoitukaa!

Vuodesta 2009 on Helsingissä toiminut talonvaltausliikkeen saavuttama Sosiaalikeskus Satama, jonka tiloissa on aktiivisesti pyöritetty luonteeltaan epäkaupallista ja autonomista toimintaa. Sosiaalikeskus on myös tarjonnut apua kodittomille romaneille huolimatta Helsingin kaupungin harjoittamasta rasistisesta politiikasta. Nyt Sataman tilojen vuokrasopimus on katkaistu ja irtisanomisaikaa on 1.6. 2011 asti. Nimellisten syiden takana vaikuttaa selkeä poliittinen tahtotila sosiaalikeskustoiminnan kitkemiseksi Helsingistä.

Vuoden 2011 Alakulttuuripääkaupunki Turku haluaa osoittaa tukensa sosiaalikeskuksen väelle. Sataman toiminta on osaltaan ollut esimerkkinä turkulaisten aktiivien kamppailussa autonomisesta kulttuurikeskuksesta Turkuun. Taistelu vapaasta tilasta Helsingissä on taistelua vapaasta tilasta Turussa!

Sosiaalikeskustoiminta tulee jatkumaan Helsingissä, tavalla tai toisella. Autonominen kulttuurikeskus perustetaan Turkuun vaikka jokaisena viikonloppuna, kunnes kaupunkilaisilla on vapaa tilansa. Tämä taistelu on yhteinen.

vapaakulttuuri.blogspot.com
satama.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti